Musikforlaget RONDO   tlf.: 20 22 28 92 E-mail: firma.rondo@gmail.com
Noder til:
Vi har lagt et prøveeksemplar af “Havfruen med silkehandsker” fra melodihæftet LYSET BAG, så man kan se lidt af, hvad det er man er i gang med at købe, da der i hæftet ikke er et forord der kan fortælle hvad det er for et hæfte der er her.  
Der udkom to nye udgivelser her sidste efteråret: En der hedder “Fra vores repertoire” det er et hæfte med 31 melodier, fra koncerter, som Wandy Tworek og Laif Møller Lauridsen, eller Anker Buck og Laif Møller Lauridsen har spillet gennem en årrække for en del år siden. Både Wandy Tworek og Anker Buck er jo desværre døde for flere år siden, men Laif Møller Lauridsen, synes det måske kunne indspirerer andre til at spiller nogle af deres arrangementer. Den anden udgivelse hedder “En lille Suite i 5 satser”, som Hans Henrik Brandt har skrevet for solofløjte for nogle år siden, som han godt vil dele med andre fløjtenister. Vi har gang i en Suite mere fra Hans Henrik Brandts hånd, som udkommer først i det nye år.
Her pr. 1. februar har vi udgivet to nye nodehæfter igen: Herunder skrev vi, at først i det nye år ville der udkomme en ny Suite fra Hans Henrik Brandt, det er den ene af de nye, den kom til at hedde “Suite fra 2001”, kig ind under instrumenter, derefter under fløjte, så kan du se mere. Det andet hæfte der er udkommet her, er også nævnt tidligere, nemlig en fra Jesper L. Christensen, Det nye hæfte kom til at hedde “GUITARETUDER II”, da det er en fortsættelse, af den tidligere udgivelse, der hedder “GUITARETUDER”. Der er 30 etuder i begge hæfter. Kig ind under instrumenter, derefter under Guitar.